Bjuder på en oöverträffad Hurriganes-show

fredag
konsert

I vår kommer Black Devils med de finska rockveteranerna Ile Kallio och Janne Louhivuori i spetsen till Debaser i Stockholm för att bjuda den svenska publiken på en oöverträffad och autentisk Hurriganes-liveupplevelse!

Black Devils feat. Ile Kallio & Janne Louhivuori (Hurriganes Show) levererar en oöverträffad och autentisk Hurriganes-liveupplevelse, med de största hitlåtarna, fanfavoriterna samt rariteter från denna finska supergrupp. I bandet ingår Hurriganes grundare och gitarrist Ile Kallio, tillsammans med gitarristen Janne Louhivuori, som spelade med Hurriganes under 80-talet. Som Kallio själv säger: "Du kan inte komma närmare Hurriganes i sina bästa år än så här."

Bandet Hurriganes var hela Finlands musikaliska stolthet under 1970 och 1980-talen. När de sedermera erövrade Sverige var det med utsålda hus och folkparksturnéer. Repertoaren bestod främst av femtiotals rock'n'roll samt eget material i nostalgisk, pre-Beatles-stil, men med betydligt kraftigare ljudbild.

Efter Hurriganes har Ile Kallio haft en framgångsrik solokarriär som artist och låtskrivare, och Janne Louhivuori har etablerat sig som studiomusiker, producent och kompositör. Tillsammans med Black Devils, ett rock'n'roll-band som har spelat tillsammans i över 25 år, håller de Hurriganes musik levande och relevant. Keep A'knocking!

Datum27/3/2025 - Stockholm, Debaser

Evenemang

Tips på evenemang relaterade till nyheten